Camera systemen..  

Op zoek naar een complete oplossing voor een camerasysteem?
De noodzaak van een camerasysteem, voornamelijk in de detailhandel, horeca en het midden- en kleinbedrijf is steeds meer aanwezig. Er is een sterk stijgende lijn te zien met betrekking tot overvallen, winkeldiefstallen en insluipingen. Deze feiten zijn wellicht angstaanjagend, maar het is wel een keiharde realiteit.

Camerasystemen zijn een zeer efficiënte en preventieve maatregel en een noodzaak de veiligheid voor ieder bedrijf.

Wij werken samen met partners die werken met de beste kwaliteit in camerasystemen. Door middel van zogenoemde harddiskrecorders wordt het beeldmateriaal opgenomen. Het resultaat is een haarscherp beeld, geen ongemak van het verwisselen van banden, geen terugloop in kwaliteit en u kunt het beeld via het internet op elke gewenste locatie bekijken.

Van  een simpel tot een zeer uitgebreid camerasysteem, bent u bij ons aan het goede adres.

Camerasysteem nodig?
Wilt u dat we met u meedenken? Voor advies en aanschaf van een camerasysteem, kunt u bij ons terecht. Of heeft u interesse in een geheel vrijblijvend beveiligingsplan op maat?

Meer informatie.. 

Wilt u meer informatie hebben over onze werkwijze of wat een onderzoek u kan kosten? vul dan het informatieformulier in. Wilt u liever direct antwoord op uw vragen? Bel nu 010 – 744 1415