Alimentatie onderzoek..  

Een scheiding is op zich al een ingrijpende gebeurtenis en gaat veelal gepaard met veel emoties. Uiteindelijk wordt de scheiding uitgesproken en  moet u voor een x-aantal jaren met een maximum van 12 jaar, alimentatie betalen. Na verloop van tijd krijgt u signalen dat uw ex-partner samen blijkt te wonen. Dit zou uw ex-partner aan u moeten melden zodat u minder of geen alimentatie meer aan uw ex-partner behoeft te betalen. Maar uw ex-partner zwijgt hierover tegen u of ontkent dit..

     » U blijft dan echter alimentatie betalen in de wetenschap dat uw   ex-partner samenwoont. U wilt hier iets aan doen. Alleen tellen eigen observaties of verklaringen van vrienden of kennissen niet in een gerechtelijke procedure als bewijs. 

Expol Recherche en Onderzoeksbureau voert discreet en vakkundig een onderzoek naar eventuele samenwonen voor u uit. Middels observaties en informatievergaring wordt getracht om de structurele samenwoning aan te tonen.

Expol werkt volgens een inmiddels beproefd systeem waardoor vele van deze alimentatie onderzoeken positief worden afgesloten. Na afloop van het onderzoek wordt er door ons een schriftelijke rapportage opgemaakt die uw advocaat kan gebruiken in een gerechtelijke procedure om de alimentatie te laten verlagen dan wel op nihil te laten stellen, waarbij onze medewerker zelfs eventueel kan getuigen in de procedure..

Meer informatie.. 

Wilt u meer informatie hebben over onze werkwijze of wat een onderzoek u kan kosten? vul dan het informatieformulier in. Wilt u liever direct antwoord op uw vragen? Bel nu 010 – 744 1415