Ziekteverzuim..      

Als u binnen uw bedrijf te maken heeft met ziekteverzuim, kost uw bedrijf dit handenvol geld: de doorbetaling van loon, eventuele kosten voor een vervanging, daling van de productie, verhoogde druk op ’de andere werknemers. Wanneer het ziekteverzuim onrechtmatig is, is dit onacceptabel. Niet alleen voor u als ondernemer, maar ook voor uw werknemers.

Heeft u een vermoeden dat een medewerker niet echt ziek is? Doe hier iets mee. Expol voert onderzoeken uit naar mogelijk onrechtmatig ziekteverzuim. Hierbij worden observaties verricht om vast te stellen wat de bezigheden van de zieke werknemer zijn. In de praktijk kan blijken dat de zieke medewerker werkt bij een concurrent, aan het klussen is of bezig is met de opstart van een eigen bedrijf. Na het vaststellen van de onrechtmatigheid van het ziekteverzuim kan een confronterend gesprek volgen, waarna wij u kunnen adviseren over de eventueel te nemen vervolgstappen.

Vaak kan binnen een week de onrechtmatigheid van het ziekteverzuim worden vastgesteld, hetgeen uw onderneming duizenden euro’s kan besparen.

Meer informatie.. 

Wilt u meer informatie hebben over onze werkwijze of wat een onderzoek u kan kosten? vul dan het informatieformulier in. Wilt u liever direct antwoord op uw vragen? Bel nu 010 – 744 1415