Interne diefstal / verduistering..  

Wij hebben meer dan ruime ervaring en expertise om diefstal in uw bedrijf te onderzoeken. Veelal blijkt dat werknemer(s) van uw bedrijf bij de diefstal(len) betrokken zijn.

LET OP! Sinds mei 2010 is er eindelijk uitspraak van de Rechter dat de kosten van het onderzoek kunnen worden verhaald op degene die verantwoordelijk is voor de diefstallen.

Opnemen van verklaringen
Wij doen onderzoek naar vermeende fraude / diefstal en voeren gesprekken met alle partijen in plaats van dat u dit zelf moet doen waardoor de mogelijkheid bestaat dat de arbeidsrelatie permanent verstoord raakt.

Plaatsen van (Verborgen) Camera’s en infiltratie
Met de huidige privacy wetgeving, mag een verborgen camera gebruikt worden om bewijs te vergaren. Wij kunnen dit geheel voor, installeren en monitoren om zo de dader te betrappen. Eventueel kunnen wij zelfs infiltreren in uw organisatie door een medewerker van ons als een nieuw personeelslid binnen uw organisatie te laten werken om op deze manier onderzoek te kunnen doen en mogelijk de dader te betrappen.

Observatie (ex)- werknemer

Het observeren van een persoon of een bepaalde locatie, is een perfecte manier om de activiteiten van iemand vast te leggen en op deze wijze fraude- en/of diefstal vast te stellen.

Observatie van uw pand in de nachtelijke uren
Het is ook mogelijk dat wij ’s nachts uw bedrijfsplan bewaken en mogelijke dieven op heterdaad kunnen betrappen.
Alle mogelijke onderzoeken en de te verwachten kosten hiervan worden op voorhand uitgebreid met u afgesproken .

Meer informatie.. 

Wilt u meer informatie hebben over onze werkwijze of wat een onderzoek u kan kosten? vul dan het informatieformulier in. Wilt u liever direct antwoord op uw vragen? Bel nu 010 – 744 1415