Juridisch advies..  

Recherchebureau / Detectivebureau
Expol is een ervaren en dynamisch onderzoeksorganisatie, waar mensen werkzaam zijn die t vele jaren politie/recherche-ervaring hebben  . Inmiddels is ons bedrijf met name in de provincie Zuid Holland uitgegroeid tot een begrip.

. Daarnaast is ons onderzoeksbureau gespecialiseerd in het voeren van crisismanagement voor bedrijven en overheidsinstanties.
Ons recherchebedrijf werkt echter ook voor de particuliere sector, met name op het gebied van juridisch advies, observatiewerkzaamheden en mediation/bemiddeling.

Wij staan garant voor professionaliteit, kwaliteit, discretie en snelheid met inachtneming van  de privacy en belangen van elk individu. Expol heeft tevens een uitgebreid netwerk, met name in Turkije. Wij informeren u vooraf, duidelijk en op gefundeerde wijze, wat wel en niet tot de mogelijkheden behoort. Wij doen geen valse beloften en het niet waarmaken van toezeggingen behoort niet tot onze bedrijfsmissie. Vanzelfsprekend is ons bedrijf Ministerieel gecertificeerd.

Meer informatie.. 

Wilt u meer informatie hebben over onze werkwijze of wat een onderzoek u kan kosten? vul dan het informatieformulier in. Wilt u liever direct antwoord op uw vragen? Bel nu 010 – 744 1415