Verborgen camera's..                             

Voor zowel particulieren als bedrijven, leveren wij professioneel geïnstalleerde verborgen camera’s. Heeft u het vermoeden van diefstal door uw personeel of is er een bepaalde ruimte die u in de gaten wenst te houden? Wij werken uitsluitend met professionele camerasystemen, zodat alle opnames van hoge kwaliteit zijn en eventueel te gebruiken zijn in een confronterend gesprek of bij een rechtszaak.
Naast het plaatsen van de camera’s, kunnen wij ook gesprekken voeren met verdachten... Het komt vaak voor dat de betreffende persoon zelf ontslag neemt en dat de kosten van het onderzoek op hem te verhalen zijn.

Verborgen camera kopen?
Ook alleen voor de aanschaf van een verborgen camera kunt u bij ons terecht, wij adviseren u graag verder.

Huur verborgen camera?
Verborgen camera’s zijn bij ons tevens per week te huur, waarbij wij deze professioneel en onopvallend uiteraard buiten kantooruren voor u installeren.Er zijn verschillende mogelijkheden tegen diverse prijzen. e De opname beelden kunt u desgewenst zelf bekijken of wij kunnen dit voor u doen , waarna de belangrijkste beelden voor u op DVD zullen worden gezet.

Situaties waarin onder andere een verborgen camera kan worden gebruikt:
     
     » Diefstal
     » Vernielingen
     » Oneigenlijk gebruik van bedrijfsmiddelen
     » Ongeoorloofde praktijken

Afhankelijk van de geconstateerde feiten door de verborgen camera kunnen wij u vervolgens bijstaan met bijvoorbeeld het interviewen van de verdachte, het ontslagtraject of het doen van aangifte bij de politie. Veelal is het vervolgens verstandig om te bekijken hoe een dergelijk voorval heeft kunnen plaatsvinden en hoe dit in de toekomst kan worden voorkomen.

Meer informatie.. 

Wilt u meer informatie hebben over onze werkwijze of wat een onderzoek u kan kosten? vul dan het informatieformulier in. Wilt u liever direct antwoord op uw vragen? Bel nu 010 – 744 1415